Mopokortti

Lilliputin mopokurssi pähkinänkuoressa:

Lilliputin mopokoulussa opiskelet SMOK auktorisoidun ammattilaisen kanssa, jolla on liikenneopettajan erikoisammattitutkinto. Opettajasi omaa vankan kokemuksen opetustyöstä kaksipyöräisten parissa ja on aktiivinen moottoripyöräilyn harrastaja. Netissä olevaan itseopiskelumateriaaliin saat tunnukset, kun olet ilmoittautunut ja sihteerimme on vahvistanut ilmoittautumisesi. Toimitathan ajokorttilupahakemusta varten tarvittavat 2 valokuvaa mielellään jo aloitustunnin yhteydessä. Teoriaopetusta 4 tuntia. Jos haluat, voit myös käydä vapaaehtoisia mopoaiheisia teoriatunteja. Teoriakokeeseen pääset 1kk ennen kuin täytät 15 vuotta, kunhan Ajovarma on myöntänyt ajokorttiluvan. Teoriaopetuksen käyt Herttoniemessä, Siilitie 4:ssä.

Käsittelyopetusta mopolla 1 tunti. Käsittelyopetuksen voit aloittaa täytettyäsi 15 vuotta. Käsittelyopetuksen suoritat Stadin parhaalla opetuskentällä Vuosaaressa. AM 120 käsittelykokeet muuttuivat haastavammiksi 1.7.2018. Varauduthan mahdollisiin lisäopetus tunteihin. Ajo-opetusta mopolla liikenteessä 1 tunti (kun mopon käsittely onnistuu turvallisesti).

Teoria- ja käsittelykokeet suoritetaan Ajovarma Oy:llä. Käsittelykoe voidaan varata, kun teoriakoe on läpäisty. Kun kummatkin kokeet on suoritettu, Sinulla on mopokortti – onneksi olkoon 😀

AM120-luokka

279€

+viranomaismaksut* 96-111€

 • 2 ajotuntia autokoulun mopolla
 • 4 tunnin EAS-turvallisuuskoulutus
 • Sähköinen oppimateriaali ja teoriakoeharjoittelu
 • Mopon käyttö ensimmäisessä käsittelykokeessa
 • Ajovarusteet ajotunneille ja tutkintoon

Ilmoittaudu

Viranomaismaksut 96-111€

 • Ajokorttilupa
  • Sähköinen ajokorttilupahakemus 24€
  • Ajokorttilupahakemus kaavakkeella 39€
 • Teoriakoe 40€
 • Käsittelykoe 32€

Kurssille ilmoittautumisen jälkeen kannattaa ajokorttilupa hakea sähköisesti Traficomista. Sähköinen lupa maksaa 24€. Voit tehdä lupahakemuksen myös Ajovarman palvelutiskillä hintaan 39€.

Maksutavat

Ilmoittautuessasi kurssille sähköisellä lomakkeella, voit maksaa heti verkossa ja käytössäsi on yleiset maksutavat, luottokortit ja osamaksu. Voit valita maksutavaksi myös perinteisen laskun, jolloin alaikäisen ajokortin suorittajan kustannuksista vastaa huoltaja.

Autokoulurahoitus

Käyttäessäsi Resurs Bank Autokoulutiliä saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

30–60 päivää ilman kuluja ja korkoa
Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa
Maksa valitsemassasi tahdissa
Mahdollisuus jatko-ostoksiin

Esimerkkejä maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista

Powered by liikenneopetus.fi