B-Kurssi

(henkilöautokurssi)

Voiko autokoulun käynti olla hauskaa? Ja vielä suunnattoman sujuvaakin? Kyllä voi! Lilliputin tavallistakin mukavampi vaihtoehto kaikille 17 - 70 vuotiaille.

KATSO SEURAAVAT KURSSIT
moottoripyöräkurssi

Itseopiskelu

Saat netistä löytyvän mahtavan oppimateriaalisi tunnukset heti, kun olet ilmoittautunut ja sihteerimme on vahvistanut ilmoittautumisesi. Voit myös tulla autokoululle moikkaamaan ja allekirjoittamaan kanssamme opetussopimuksen (alle 18-vuotiaalta huoltajan allekirjoitus). Toimita liitteet ajokorttilupaa varten autokoululle mahdollisimman pian ja opetuksesi tehostuu rutkasti.

Oppimateriaaliin sisältyy:

• Netissä olevan itseopiskelumateriaalin, sekä teoriakoeharjoitusohjelman tunnukset

Teoriaopetus

Aloita kurssialoituksella ti aamulla klo 9.15 - 10.00 (9.15-12.15, jos myös tunnit TK2-TK3-TK4) tai ma illalla 17.00 - 17.45 (17.00-20:00, jos myös tunnit TK2-TK3-TK4). Aloitukseen kuuluu teoriatunti TK1 tai TK1-TK2-TK3-TK4. Loput teoriatunnit RK1 – RK4 supersujuvasti kerralla 4 oppitunnin jaksoissa. Teoriaopetusta on yhteensä 8 tuntia (á 45 min). 

Ajotunnit ajetaan arkisin klo 8 – 19 välillä

Oma ajo-opettajasi selviää ensimmäistä ajotuntia varatessa ja ratin taakse pääset halutessasi vaikka heti kurssialoituksen jälkeen maksettuasi kurssin 1. maksuerän tai, kun olet käynyt kaikki teoriatunnit, kuinka itse haluat ja ajo-opettajasi kanssa sovitte.

Kurssi sisältää minimiopetusmäärän 14 ajotuntia (à 50 min.), joista 1 on pimeänajo simulaattorilla. Ajotunneille lähdetään autokoululta.

Mahdollisesta lisäajo-opetuksesta voit neuvotella oman opettajasi kanssa. Ahkera ja hyvissä ajoin aloitettu itseopiskelu sekä aktiivisuus teoriatunneilla vähentävät lisäajojen todennäköisyyttä huomattavasti. On sekä Sinun, että Lilliputin etu selvitä mahdollisimman vähällä ajo-opetuksella.

Kurssin kesto

Muistathan toimittaa autokoululle liitteet ajokorttilupaa varten niin sukkelasti kuin mahdollista. Kun lupa on myönnetty, teoriatunnit käyty ja ikää vähintään 17vuotta 11kk pääset teoriakokeeseen. Teoriakokeen läpäistyäsi voimme varata sinulle ajokokeen, joka vaatii vähintään 18 vuotta ikää..

Kurssin tavoitteellinen kesto on n. 1 - 12 kuukautta.

Katso: Hinnasto 

LISÄTIETOJA KURSSISTA:

Puh: 045 112 1900 tai info(at)lilliputti.com

ILMOITTAUTUMINEN:
Soittamalla tai tekstiviestillä: 045 112 1900
Sähköisesti: ilmoittautumislomakkeella

 

KATSO SEURAAVAT KURSSIT

Lilliputin kurssivalikoima